Vitrage op maat

  • Home
  • /
  • Vitrage op maat

Uw vitrage op maat, precies zoals u wilt!

Ieder huis heeft zijn eigen stijl. Waarom zou u dan kiezen voor een standaard vitrage, als u ook de mogelijkheid heeft om de vitrage op maat te laten maken? Bij Verberne Interieur & Design gaan we samen met u op zoek naar de juiste aankleding voor uw ramen. Het startpunt zijn uw wensen en eisen. De leidende factor in het gehele traject: de sfeer die past bij uw inrichting. Heeft u zelf al een bepaalde stijl in gedachte, of durft u het aan om ons de vrije hand te geven? Voordat we aan de slag gaan met uw vitrage op maat, maken we eerst duidelijke afspraken. Zo weet u precies wat u kan en mag verwachten van ons. Wilt u meer weten over de vitrage mogelijkheden bij Verberne Design & Interieur? Neem dan even telefonisch contact op met ons.

Ieder huis verdient vitrage op maat

De woorden vitrage op maat zeggen al genoeg. Het is uniek en op maat gemaakt voor de aankleding van uw ramen. Zeker wanneer u iets speciaals wilt, of geen gebruik kunt maken van standaardmaten is deze vorm van vitrage een goede oplossing. Elke woning vraagt in onze ogen om een andere stijl, waarbij de vitrage nog wel eens vergeten wordt. Kiest u voor maatwerk? Plan dan een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door onze medewerkers!

Type vitrages op maat

Waar vroeger gordijnen de standaard waren, is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Verschillende vormen en varianten, waarbij gebruik wordt gemaakt van unieke materialen om een bepaalde sfeer neer te zetten. Alles met als doel om v

Veel gebruikte materialen voor deze vitrages zijn:

  • Hout;
  • Bamboo;
  • Aluminium;
  • Stof!

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met de werkwijze van Verberne Interieurs & Design? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij inspireren en informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Samen met u creëren wij voor u dé vitrage waar u naar op zoek bent!