Verlichting op maat

  • Home
  • /
  • Verlichting op maat

De Verlichting op Maat, voor de juiste sfeer!

maatwerk verlichting

De verlichting op maat laten maken door echte professionals? Kies dan voor Verberne Interieur & Design. Uw huis sfeervol en functioneel verlichting is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt. Elke kamer vraagt om een andere sfeer en een ander lichtniveau. Aan de hand van een professioneel lichtplan bepalen we o.a. de lichtpunten, de keuze voor het armatuur, het wattage en de lichtspreiding. Bij complete interieurprojecten selecteren we verlichtingsarmaturen die passen bij het interieurontwerp. Wilt u verlichting op maat laten maken voor uw huidige interieur? Dan zorgen we ervoor dat de verlichting naadloos aansluit op het huidige interieur. Ook in deze situatie werken we vanuit een gedegen lichtplan. We houden rekening met uw wensen en eisen en zorgen voor de juiste sfeer per ruimte, waarbij we maximaal gebruik maken van daglicht.

De juiste sfeer met verlichting op maat

Heeft u wel eens nagedacht over welke sfeer past in welke ruimte in huis? Grote kans van niet. Wanneer we kijken naar het gemiddelde Nederlandse huis, dan zijn er vanuit de bouw een aantal lichtpunten gemaakt per kamer. We kopen lampen die passen bij het interieur en plaatsen deze zonder echt na te denken over de sfeer die we willen creëren. Jammer, want in de woonkamer wilt u hoogstwaarschijnlijk een andere sfeer creëren als in de keuken. Wilt u uw huis echt sfeervol verlichting? Zet ons dan aan het werk en laat u verrassen!

Verlichting op maat: de mogelijkheden

Wanneer het project en budget het toelaat, dan laten we speciaal voor u de verlichtingsarmaturen produceren door één van onze partners. Als dit niet mogelijk is, dan selecteren we zorgvuldig prachtige armaturen uit de collectie van onze partners. De samenstelling van de armaturen baseren we op het verlichtingsplan en de stijl van het interieur. Alles met als doel om uw huis sfeervol te verlichting, waarbij we optimaal gebruik maken van de ruimtes in huis.

Een verlichtingsfabrikant waarmee we graag samenwerken is Ilfari. De naam doet anders vermoeden, maar dit oer-hollandse bedrijf produceert al vijftien jaar artistieke en eigentijdse verlichting. De handgemaakt verlichting is exclusief, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Bent u geïnteresseerd in op maat gemaakt verlichting? Of heeft u een andere vraag voor ons? Maak dan direct een afspraak, of neem telefonisch contact met ons op. Wij inspireren en informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.

verlichting op maat