11
jan

van moodboard tot de uitvoering

Een nieuw interieur ontwerpen is niet zomaar even gedaan. Voor een interieur wat de klant aanspreekt hebben we een plan. Dat plan begint met een kennismaking waarin we elkaar beter leren kennen. Hierin tasten we de wensen en eisen van jouw als potentiële klant af. Belangrijk is dat er een klik is tussen beide partijen. Er is namelijk niets zo persoonlijk als een nieuw interieur!

Moodboard

Als we vervolgens voor je aan de slag mogen, dan is het belangrijk om voor ons te achterhalen welke sfeer en stijl bij u past. Dit doen we met behulp van een moodboard. Met een moodboard kunnen we perfect uw ideeën perfect visualiseren.

3D ontwerp

Het moodboard geeft ons inzicht in welke kant u op wilt. Het is in onze ogen de basis voor een bijzonder interieur! Het interieur zullen we eerst ontwerpen in 3D. Het voordeel van een 3D ontwerp is vooral dat u als klant het eindresultaat kunt zien. Normale tekeningen en plattegronden spreken in veel gevallen minder tot de verbeelding. Keurt u het ontwerp goed? Dan houdt het bij Verberne Interieur & Design niet op!

Realisatie van het interieur

Wij gaan verder dan het ontwerpen van het interieur. Met onze eigen mensen gaan we voor u de slag met het inrichten van uw woning. Alles onder één dak, zodat u slechts een aanspreekpunt heeft tijdens het traject. Vaak werken we met meubels van gerenommeerde merken. Deze combineren we met maatwerk oplossingen om een uniek interieur te creëren.