Tafel op maat

Tafel op maat laten maken

Tafel op maat laten maken die helemaal aansluit op uw wensen en eisen? Dan kiest u voor een tafel van Verberne Interieur & Design. De tafel is een belangrijk meubelstuk in de Nederlandse huishoudens. Het is de ontmoetingsplek voor Nederlandse gezinnen. Een plek waar het gezin tot rust komt en de gebeurtenissen van de dag bespreekt. Waarom zou u dan concessies doen aan de kwaliteit, het design en het gebruiksgemak van de tafel? Samen met onze vaste leveranciers ontwerpen wij creatieve oplossingen, waarbij we bijzondere materialen gebruiken. In de meeste gevallen combineren we industrieel met een natuurlijke uitstraling, waardoor we unieke tafels creëren. Tafels op maat die u gegarandeerd in geen enkel ander huis zult tegenkomen omdat er maar één exemplaar van is. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Graag bespreken we tijdens afspraak geheel vrijblijvend de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Het voordeel van een tafel op maat

De tafels worden stuk voor stuk gemaakt door vakkundige meubelmakers. De stijl bepaalt u zelf, van industrieel tot rustiek waarbij we zoveel mogelijk bijzondere materialen gebruiken. Een ander groot voordeel is dat u zelf de gewenste lengte en breedte kunt bepalen. U bent niet beperkt tot standaard ‘productie’ maten, maar we gaan uit van de ruimte waar de tafel komt te staan. Denkt u dat een tafel op maat niet betaalbaar is? Wij bewijzen graag het tegendeel! In veel gevallen betaalt u geen meerprijs voor verschillende afwerkingen, want in de regel wel gebruikelijk is.

De tafel voor u op maat

Om uw wensen en eisen in kaart te brengen, plannen we graag een afspraak waarin we geheel vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. Hoogstwaarschijnlijk heeft u al een bepaald idee of design in gedachten. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u zich al een beetje voorbereiden door na te denken over onderstaande vragen te beantwoorden:

  • In welke stijl wilt u de tafel laten maken?
  • Welke materialen vindt u mooi?
  • Wat moet de lengte en breedte zijn van de tafel?
  • Welk vorm past het beste bij de ruimte?
  • Welke kleurstelling is gewenst?

Dit zijn slechts enkele vragen die voorbij komen tijdens het gesprek. Al uw wensen en eisen nemen we mee tijdens de ontwerpfase. Wilt u precies hoe wij te werk gaan met het op maat laten maken van een tafel? Wij informeren en inspireren u graag tijdens een persoonlijk gesprek!