Meubels op maat

  • Home
  • /
  • Meubels op maat

Laat uw meubels op maat maken!

Denkt u dat meubels op maat niet betaalbaar voor u zijn? Dan heeft u het compleet mis! Wij vinden dat iedere inrichting uniek hoort te zijn. De huizen in Nederland lijken tenslotte toch al zoveel op elkaar. Bij Verberne Interieur & Design ontwerpen we vaak complete interieurs waarbij we meubels op maat combineren met design meubels van gerenommeerde merken. Maar dat is niet het enige wat wij hierin kunnen betekenen. Vaak zijn er bepaalde hoeken of elementen in een huis waar standaard meubels niet de beste oplossing zijn. Kiest u toch voor een standaard meubel? Dan krijgt u vaak te maken met hoge kosten voor het aanpassen van de afmetingen, of een andere kleurstelling. Bij Verberne Interieur & Design komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

 

Unieke meubels op maat

Meubels op maat, dat zijn ook echt meubels die wij speciaal voor u maken. Aan de hand van uw wensen en eisen gaan we aan de slag met het ontwerp. Geen ‘kaartenbak’ met ontwerpen, maar unieke ontwerpen die aansluiten bij het complete interieur of de betreffende ruimte. Als u het ontwerp goedkeurt, dan gaan we in eigen beheer aan de slag met het maken van de meubels. Vervolgens komen onze vakkundige monteurs de meubels bij u plaatsen en perfect afmonteren. Zo ontzorgen wij u van a tot z met uw nieuwe inrichting! Meer weten? Neem dan even contact met ons op!

 

Complete inrichting of één enkel meubel

Het woord maatwerk meubels zegt het al. Het zijn unieke meubelstukken die speciaal voor u op maat gemaakt worden! In veel van onze complete interieurtrajecten combineren wij bestaande meubels met een stukje maatwerk. Deze maken in onze ogen vaak een interieur compleet waarbij geen enkele concessies gedaan hoeven te worden. Maar niet enkel complete interieurprojecten lenen zich voor maatwerk meubels. Denk bijvoorbeeld eens aan kasten op maat, tafels op maat, of een mooie kasten wand voor in de woonkamer. Alles is bespreekbaar en mogelijk bij Verberne Interieur & Design!

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op en laat u informeren en inspireren door één van onze medewerkers. De mogelijkheden zijn oneindig. U zegt wij doen!

Maak nu een afspraak!