Kast op maat

De kast op maat, zoals u dat wilt!

Vaak horen wij: een kast op maat dat is toch hartstikke duur? Bij Verberne Interieur & Design bewijzen wij het tegendeel! Wij ontwerpen en produceren op maat gemaakte kasten namelijk tegen verrassend scherpe prijzen. Alles in eigen beheer, van de eerste tekening tot het plaatsen waarbij we u volledig ontzorgen. Het startpunt is de ruimte in uw woning en uw wensen en eisen. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan zullen wij het ontwerp bekijken en, indien gewenst, naar eigen inzicht aanpassen. Wilt u zich compleet laten verrassen? Dan starten we met een uniek ontwerp. Een ontwerp waarbij we uitgaan van de ruimte, het functionele en de sfeer in huis. Alles op maat waardoor u het maximale haalt uit uw woning. Voordat we aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken met u. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent! Wilt u meer weten over het laten maken van een kast op maat? Neem dan direct contact met ons op.

Iedereen verdient een kast op maat

Een kast op maat zegt het eigenlijk al. Het is een uniek meubelstuk, waarbij u de volledige keuze heeft over het gebruikte materiaal, de kleurstelling en het formaat. In geen enkel ander huis zult u precies dezelfde kast tegenkomen. Het unieke karakter van de kast is echter niet het enige grote voordeel van een maatwerkkast. Elke woning heeft namelijk behoefte aan extra kastruimte, of beschikt over een ‘verloren hoek’. Ook komen we vaak ruimtes in een woning tegen die qua afmetingen niet geschikt zijn voor een ‘standaard’ kast. Is één van de bovenstaande situaties bij u het geval? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Type kasten op maat

Welke kasten kunnen wij op maat maten? Om u een beeld te geven met de mogelijkheden, vindt u hieronder een overzicht met de kasten die wij op maat kunnen maken. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden:

Daarnaast heeft u de keuze om het type kast te selecteren naar wens. Met het type kast bedoelen wij:

  • Een open kast;
  • Kast met deurtjes;
  • Kast met schuifdeuren;
  • Kast met draaideur!

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met ons? Neem dan contact op. Wij informeren en inspireren u graag, met onze oneindige mogelijkheden. Samen met u komen wij tot een bijzondere kast!

Maak nu een afspraak!