Interieurontwerp

  • Home
  • /
  • Interieurontwerp

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Voor een interieurontwerp wat aansluit op uw wensen en eisen is een goed plan belangrijk. We brengen uw wensen goed in kaart en bepalen vervolgens welke stijl u aanspreekt. Dit doen we met behulp van een moodboard. Met dit moodboard weten wij precies waar u naar op zoek bent en kunnen we dit verwerken in het interieurontwerp. Het ontwerp wordt eventueel uitgewerkt in 3D en plattegronden, waardoor u bij de realisatie niet voor verrassingen komt te staan. In veel ontwerpen maken we gebruik van een combinatie van design meubels en maatwerk meubels. Deze maatwerk meubels ontwerpen en produceren we in eigen huis!

3D ontwerp interieur

Steeds vaker ontwerpen we interieurs in 3D. Het voordeel hiervan is dat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Als het ontwerp definitief is goedgekeurd, dan gaan we voor u aan de slag met de realisatie van het ontwerp. In tegenstelling tot veel interieurontwerpers, zorgen wij ook daadwerkelijk voor de uitvoering. Of het nu gaat om een complete woning, een woonkamer of keuken, wij realiseren het in eigen huis!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kom dan eens langs en laat u informeren en inspireren door het deskundige team van Verberne.