Interieuradvies

  • Home
  • /
  • Interieuradvies

Interieuradvies door experts!

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. U wilt natuurlijk dat uw woning er perfect uit komt te zien. Niet alleen de buitenkant van de woning, maar ook vooral de binnenkant! Bij Verberne Interieur & Design kunt u terecht voor een interieuradvies voor uw complete woning, of een bepaalde kamer in uw huis.

Mooi en praktisch interieuradvies

Zelf heeft u vaak al bepaalde ideeën over hoe uw huis er uit moet komen te zien. Bij Verberne Interieur & Design verwerken wij deze wensen in een interieuradvies dat precies bij u past. Dit interieuradvies gaat verder dan alleen de inrichting. Er moeten namelijk nogal wat beslissingen genomen worden voordat het huis gereed is. Waar komt bijvoorbeeld de keuken, hoe komen de muren in huis te staan en waar moet de plafondverlichting komen? Al deze facetten zult u terugvinden in ons advies!

Eerlijk en transparant

Wanneer u kiest voor Verberne Interieur & Design, dan kiest u voor eerlijkheid en transparantie. Dit is voor ons de basis van een goede samenwerking. Bij een interieuradvies werken wij namelijk met vaste en transparante prijzen. Hierdoor weet u niet alleen zeker dat uw droomhuis werkelijkheid word, maar ook dat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Interieuradvies: ontwerp en realisatie

Verberne Interieur & Design is gespecialiseerd in het totaalontwerp van huizen. Samen met u zorgen wij voor het optimale wooncomfort van uw nieuwe huis. Dit doen wij aan de hand van een mooi en praktisch interieuradvies. Echter stopt onze dienstverlening niet bij het ontwerp. Verberne Interieur & Design zorgt, indien gewenst, ook voor de complete realisatie van het ontwerp.

Wilt u eens vrijblijvend kennis maken met ons? Neem dan contact met ons op en laat u informeren en inspireren door één van onze medewerkers. De mogelijkheden zijn oneindig. U zegt wij doen!

Maak nu een afspraak!