Interieur op maat

  • Home
  • /
  • Interieur op maat

Uw interieur op maat, zonder concessies!

Uw interieur op maat laten maken? Daar zijn we bij Verberne Interieur & Design gespecialiseerd in. We ontwerpen en realiseren bijzondere en exclusieve interieurs. Hierbij combineren we producten van gerenommeerde design merken met maatwerk. Alles met als doel om van uw huis, uw thuis te maken. Een interieur op maat begint altijd met het in kaart brengen van uw wensen en eisen. Deze worden vervolgens visueel tastbaar gemaakt met behulp van een moodboard. Indien gewenst werken we het interieur volledig voor u uit in 3D. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Heeft u akkoord gegeven op het interieur? Dan maken wij het interieur ook voor u. Alles in eigen beheer waardoor u kunt vertrouwen op een naadloze planning!

Uw huis verdient een interieur op maat

Ondanks dat huizen in Nederland veel op elkaar lijken, is ieder huis uniek! Waarom? Omdat uw huis uw thuis is. Het gebouw zelf bestaat slechts uit stenen. Een interieur bepaald in grote mate hoe u zich voelt in huis. Bij Verberne Interieur & Design ontwerpen interieurs op maat die tot de verbeelding spreken. Interieurs die u verrassen met exclusieve producten voor een bijzondere uitstraling. In de meeste ontwerpen gebruiken we maatwerk meubels. Deze meubels passen perfect binnen het nieuwe interieur en zorgen dat uw interieur ook écht uniek is!

Realiseren van het interieur op maat

Kiest u voor Verberne Interieur & Design? Dan kiest u voor één aanspreekpunt gedurende het gehele project. We ontwerpen en bedenken niet alleen maatwerk interieurs. We realiseren ze ook in eigen beheer voor onze klanten. Zo weet u zeker dat de planning naadloos op elkaar aansluit en dat de kwaliteit van het eind product net zo mooi is als het ontwerp zelf. Wel zo belangrijk als u kiest voor de kwaliteit die wij garanderen.

Interieurs by Toine Vrenssen

Onze interieur deskundige Toine Vrenssen brengt uw wensen en eisen in kaart. Deze worden verwerkt in het ontwerp waarbij Toine graag zijn eigen draai geeft aan het interieur. Hiermee bewijst hij elke keer weer zijn toegevoegde waarde ten opzichte van andere partijen die ook interieurs ontwerpen. Door zijn ervaring weet hij precies welke interieurstukken en stijlen passen bij bepaalde woningen. Hierbij neemt hij niet alleen de uitstraling mee, maar denkt hij bovenal aan het praktisch inrichten van de geboden ruimte!

maatwerk verlichting