Interieur Design

  • Home
  • /
  • Interieur Design

Interieur design by Verberne

ontwerp interieurdesign

U wilt uw huis gaan verbouwen en bent op zoek naar een professioneel advies op het gebied van interieur design. Verberne Interieur & Design helpt u daar graag bij. Om een goed beeld te krijgen van het ontwerp, visualiseren wij de veranderingen in het interieur voor u. Aan de hand van plattegronden, lichtplannen, aanzichten en 3D uitwerkingen laten wij u de toepassing van vormgeving, sfeer, kleur, materiaal en lichtinval zien.

Interieur design start met een plan

Voor een gedegen interieur design is een goed plan erg belangrijk. Wij brengen altijd eerst uw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens gaan wij met onze kennis en ervaring aan de slag met het interieuradvies. Het ontwerp werken wij voor u uit in een grondplan waardoor de indeling van ruimtes, looproutes en verlichting voor u duidelijk worden. Het uiteindelijke interieuradvies kan resulteren in een uniek maatwerk meubel, of een compleet interieur design voor de gehele woning.

Realisatie van het design

Naast het ontwerpen van het interieur, zorgt Verberne ook voor een perfect uitvoering van het geheel. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken of slaapkamer, wij realiseren het voor u!

Voor het realiseren van het ontwerp beschikken wij over een ruime collectie aan meubels en accessoires. Naast deze collectie heeft Verberne Interieur & Design ook de kennis en vaardigheden om iets geheel naar uw smaak te ontwerpen.

Omdat maatwerk uniek is en dus niet zichtbaar in onze showroom, maken we 3D afbeeldingen van het betreffende meubel. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een gepersonaliseerde kastenwand, perfect passend in uw omgeving. Maar bij uniek maatwerk kunt u natuurlijk ook denken aan een wastafelmeubel, een tv-meubel of een bureau.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kom dan eens langs en laat u informeren en inspireren door het deskundige team van Verberne.

Maak nu een afspraak!