Interieur design

  • Home
  • /
  • Interieur design

Interieur design by Verberne

Interieur design van het hoogste niveau. Dat vindt u gegarandeerd bij Verberne Interieur & Design. Staat u op het punt om een huis te bouwen of verbouwen? Dan ontwerpen en realiseren wij graag samen met u het interieur! We ontwerpen geen standaard interieurs, maar interieurs die tot de verbeelding spreken. Daarom leren we elkaar graag eerst een beetje beter kennen en bespreken we de wensen en eisen. Er is namelijk niets zo persoonlijk als de inrichting van uw woning. Om een goed beeld te krijgen van het interieur design visualiseren wij het ontwerp voor u. Dit doen we aan de hand van plattegronden, lichtplannen en een 3D uitwerking. Hierdoor kunt u letterlijk de sfeer van het nieuwe interieur ‘proeven’.

Interieur Design & Moodboards

Voor een interieurontwerp wat aansluit op uw wensen en eisen is een goed plan belangrijk. We brengen uw wensen goed in kaart en bepalen vervolgens welke stijl u aanspreekt. Dit doen we met behulp van een moodboard. Met dit moodboard weten wij precies waar u naar op zoek bent en kunnen we dit verwerken in het interieurontwerp. Het ontwerp wordt eventueel uitgewerkt in 3D en plattegronden, waardoor u bij de realisatie niet voor verrassingen komt te staan. In veel ontwerpen maken we gebruik van een combinatie van design meubels en maatwerk meubels. Deze maatwerk meubels ontwerpen en produceren we in eigen huis!

Realisatie interieur design

Steeds vaker ontwerpen we interieurs in 3D. Het voordeel hiervan is dat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Als het ontwerp definitief is goedgekeurd, dan gaan we voor u aan de slag met de realisatie van het ontwerp. In tegenstelling tot veel interieurontwerpers, zorgen wij ook daadwerkelijk voor de uitvoering. Of het nu gaat om een complete woning, een woonkamer of keuken, wij realiseren het in eigen huis!

Onze ontwerpen bevatten vaak een combinatie van design meubels en maatwerk oplossingen. Dit doen we omdat elke woning uniek is en we de kennis en vaardigheden in huis hebben om iets geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Deze maatwerk meubels vindt u helaas niet in onze showroom. Van deze meubels maken we 3D afbeeldingen, bijvoorbeeld een kastenwanden, een tv-meubel, een wastafel of bureau. Alles is mogelijk bij Verberne Interieur & Design.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kom dan eens langs en laat u informeren en inspireren door het deskundige team van Verberne.