Interieur design

  • Home
  • /
  • Interieur design

Interieur design by Verberne

Interieur design op het hoogste niveau.

Een bijzonder en verrassend interieur design ontvangen voor uw verbouwing of nieuwbouw? Dan bent u bij Verberne Interieur & Design aan het juiste adres. Wij ontwerpen en realiseren namelijk samen met u uw nieuwe interieur! We ontwerpen geen standaard interieurs. In tegendeel zelfs. We ontwerpen interieurs die tot de verbeelding spreken. Daarom leren wij u graag eerst beter kennen en bespreken we graag uw wensen en eisen. Er is namelijk niets zo persoonlijk als de inrichting van uw woning. Om een goed beeld te krijgen van het interieur design ontwerpen wij dit in 3D. Hierdoor kunt u letterlijk de sfeer van het nieuwe interieur ‘proeven’.

Interieur design realiseren

Onze 3D ontwerpen bevatten vaak een combinatie van design meubels en maatwerk oplossingen. Dit doen we omdat elk huis uniek is en vraagt om een eigen aanpak. We hebben de kennis en vaardigheden in huis om bijzondere en exclusieve interieurs te ontwerpen naar eigen smaak. Interieurs waar maatwerk in verwerkt is, vindt u helaas niet in de showroom. We ontwerpen deze in 3D zodat van tevoren precies duidelijk is wat u van het interieur kunt verwachten. Meubelstukken die we op maat maken bij complete interieurs zijn: kastenwanden, tv-meubels etc.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kom dan eens langs en laat u informeren en inspireren door het deskundige team van Verberne.