Interieur design

  • Home
  • /
  • Interieur design

Interieur design by Verberne

Interieur design om van te smullen.

Een bijzonder en exclusief interieur design mag u verwachten van Verberne Interieur & Design. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, wij ontwerpen en realiseren uw nieuwe interieur. We maken geen ‘standaard’ interieurs. In tegendeel zelfs. We ontwerpen interieurs die tot de verbeelding spreken. Eerst leren wij u graag beter kennen en bespreken we uw wensen en eisen. Het interieur is namelijk erg persoonlijk. Om u een goed beeld te geven ontwerpen we het interieur in 3D. Hierdoor kunt letterlijk de sfeer ‘proeven’ van het nieuwe interieur.

Interieur realiseren

Onze 3D ontwerpen bevatten vaak een combinatie van design meubels en maatwerk oplossingen. Dit doen we omdat elk huis uniek is en vraagt om een eigen aanpak. We hebben de kennis en vaardigheden in huis om bijzondere en exclusieve interieurs te ontwerpen naar eigen smaak. Interieurs waar maatwerk in verwerkt is, vindt u helaas niet in de showroom. We ontwerpen deze in 3D zodat van tevoren precies duidelijk is wat u van het interieur kunt verwachten. Meubelstukken die we op maat maken bij complete interieurs zijn: kastenwanden, tv-meubels etc.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kom dan eens langs en laat u informeren en inspireren door het deskundige team van Verberne.