03
mei

Henk van Gaal 40 jaar bij Verberne Interieur & Design

HEEZE – Afgelopen vrijdag werd Henk van Gaal volkomen verrast en was hij met een smoes naar Verberne Interieur & Design gelokt vanwege zijn veertig jarig jubileum bij het bedrijf. HeezeLeende24 had een interview met jubilaris op zijn geliefde werkplek.

Begonnen als stoffeerder in 1973 en uitgegroeid tot het manusje van alles. Henk is van alle markten thuis. Het leggen van vloeren, het inrichten van ruimtes of complete woningen en het advies geven op maat zijn Henk niet onbekend. In gesprek met Henk leren we hem kennen als een echte vakman en levensgenieter. Zelf zegt hij er over: ”Werken met interieurs is iedere dag hetzelfde, maar toch anders. Er is er niet één hetzelfde.”

Eigenaars van Verberne Interieur & Design, Toine en Wilma, waren vol lof over de inzet van Henk en naast een bos bloemen ontving hij een gouden Rietveld speld met een briljantje, van de branchorganisatie vanwege zijn veertig trouwe dienstjaren in de branch op 1 mei.

Na deze verrassing volgde er nog een borrel met familie, vrienden en bekenden bij Tapperij De Zwaan waar Henk ‘onderscheiden’ werd en kon genieten van een serenade van Tamboerkorps NAT. Het jubileum van Henk van Gaal is dus niet onopgemerkt voorbijgegaan.